Prosjektet


Judo er mer enn bare utøvere. Våre utøvere er avhengige av et kompetent og stabilt administrativt nettverk. Vi ønsker å kunne heve denne kompetansen ved å få flere unge og nytenkende inn i judoen. Vi ønsker å tilby alle unge mellom 14 og 26 en sjanse til å kunne bli med oss å heve den norske judo ved å tilby gratis kurs. Kursene vil øke kompetansen og motivasjonen til våre påmeldte til å kunne fortsette å gjøre det vi gjør. Kursene våre passer til alle som ønsker å bli med på laget for å heve judoen i Norge. 

Kursene vi tilbyr gir sertifisering som trener, dommer og arrangør. I tillegg til disse kursene arrangerer vi live streaming kurs, der du lærer hvordan vi sender live judo kamper fra de største stevnene i Norge. Selve kursene vil du få mer informasjon om under fanen "Kurs" i menyen til venstre. 

Deltagere av prosjektet får flere goder som; kursavgift dekket av NJF, deler av eventuell reise dekket, og flere kurs som stiller sterkt på CV´en. Vi har 4 dyktige koordinatorer som har ansvar for hver sin region. Koordinatorene er alltid tilgjengelige, og følger deg hele veien fra påmelding til oppfølging etter fullført kurs. Er dere flere som ønsker kurs, kontakter dere koordinatoren i regionen dere hører til, og vi får satt opp kurs der dere er. 

Kurs

Kursene vi tilbyr er gratis for alle. Alle kursene gir sertifisering og lisens til å kunne jobbe videre med judo. 

CV

Kursene NJF fører stiller sterkt på din CV. Ved å gjennomføre våre kurs viser du arbeidsgiver din vilje til å lære, jobbe og å gjennomføre. Har du gjennomført flere kurs hos oss, kan du prate med din koordinator om å være referanse. 

Ferdigheter

Eneste ferdighetene du trenger for å bli med i prosjektet er at du trenger en bakgrunn innen judo. Du må vite hva judoen innebærer, og ha kjennskap til idretten.

Etter gjennomføring

Etter kursene er overstått, og lisensen er i boks har du flere muligheter. Du kan begynne å jobbe som judo trener, du kan styre poeng og klokke under stevner, dømme kamper og sende de store kampene live. Fortsetter du å tar kurs innen spesifikke kategorier, kan du jobbe som national og international dommer.